Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zelf In Contact Met Je Kind

Je weet hoe je kan visualiseren en weet dat je kind je zoveel laat zien (een spiegel is voor je).
Toch is het soms lastig je kind te begrijpen.
Je weet dat je kind je iets wilt zeggen in het gedrag of spel dat het laat zien, maar wat dan?
Zeker in de momenten waarin jij getriggerd wordt, zou je graag weten wat er in ze om gaat.
Ik kan jou begeleiden om zelf energetisch contact te maken met je kind en erachter te komen wat jouw kind jou wilt vertellen.

In een sessie Zelf In Contact Met Je Kind:
♥ ga jij zelf in contact met je kind onder begeleiding van mij
♥ krijg je inzichten
♥ kan je tips ontvangen
♥ kan er heling plaatsvinden op een diep niveau
♥ je gaat je kind op een andere manier bekijken

Ook wanneer jij ervaring hebt met energetisch werk, visualiseren en/ of afstemmen, is het fijn om begeleid te worden. Om energetisch contact te maken met je eigen kind, is vaak lastig. Je kind staat dichtbij, je wilt graag helpen of het zo graag weten. Dat zijn van die momenten dat je hoofd mee gaat ‘praten’.
In een sessie begeleid ik je in dat wat er voorbij komt en voel ik mee. Door het meevoelen merk ik wanneer je hoofd wil gaan bepalen. Ik help je dan weer terug te komen bij je gevoel en vanuit daar het contact weer verder aan te gaan.
Tijdens de sessie ben je niet constant in gesprek met je kind. Wanneer het zo loopt vindt er ook heling plaats. Je kind kan hierbij helpen of je doet dit voor jullie beide. Vaak is er daarna direct verandering merkbaar in het fysieke contact met je kind.

Geen sessie is hetzelfde.
Wel weet ik dat je contact maakt met je eigen kind en met andere ogen je kind bekijkt.
Ik voel continu met je mee en begeleid je dan ook de gehele sessie. Dus ook wanneer jij het even niet weet. Ik help je dan weer verder.

Wil jij energetisch in contact met je kind?

Een sessie kost 111 euro.
Wil jij deze sessie doen? Neem dan contact op via rebecca@rebeccasopacua.com om een afspraak in te plannen.

Neem contact op

Ervaringen

“Wat was het bijzonder om zelf als ouder, samen met en begeleid door jou, de afstemming te doen! Het heeft me alle facetten van de situatie letterlijk laten zien, voelen en ervaren. In het moment zelf heeft dat voor een heleboel energetische verschuivingen gezorgd. Het heeft mij in het contact met onze zoon, voor wie de afstemming was, bewuster gemaakt. Het heeft de verbindingslijntjes verdiept, wat een verzachting heeft gegeven in onze relatie. Ook heb ik het idee dat hij zelf sindsdien beter kan verwoorden wat er in hem speelt. Dankjewel dat jij dit op zo’n fijne manier – open, doortastend en liefdevol – hebt begeleid!

“De Krachtige Kindafstemming op papier vind ik fijn zodat ook mijn man het kan lezen. Tijdens de sessie voel ik het echter nog meer gebeuren van binnen. Op een dieper niveau vindt er heling plaats, dan bij het alleen doorlezen. Het was zo mooi en fijn!”