Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat doe jij nou eigenlijk?


28 september 2016 • Geen categorie

Wat doe jij nou eigenlijk Rebecca?
Dit is een vraag die mij nog wel eens gesteld wordt.
Ik ben coach, maar ja, dat zijn er zovelen.
Wat onderscheidt mij dan?
Ik werk vanuit het gevoel en samen bekijken we wat er bewust of onbewust speelt.
Dit doe ik door (meestal) te starten met een body scan. Een body scan is een oefening waarbij je met de ogen dicht zit en gaat ervaren wat je in jouw lichaam voelt.
Het gevoel dat de meeste aandacht vraagt wordt vervolgens aangekeken.
Als we dat hebben gedaan, gaat de oefening verder in een helende visualisatie die op jou is afgestemd.

Nu hoor ik je denken “ wat is dan een helende visualisatie”?
In een helende visualisatie begeleid ik jou in een reis naar binnen. Ik laat je in je gevoel zakken en neem je mee in een verhaal. Terwijl ik dat doe ga je beelden zien, horen of voelen. De eerste antwoorden die je binnen krijgt of de beelden die voorbij komen, komen vanuit je gevoel, je intuitie. Die zeggen jou wat er speelt of wat er gedaan kan worden. Deze antwoorden of beelden geven jou inzichten waar je mee verder kan of geven juist bevestiging.

In de visualisatie kan van alles gebeuren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je naar een oude situatie gaat kijken, hoe verhoudingen staan tussen diverse relaties, je kan een healing krijgen, je helpt het kind dat je vroeger was of je ontvangt een kado wat jou vervolgens iets zegt.
En geloof mij, in een visualisatie is niets gek. Je mag ervaren wat er voorbij komt en wie weet wat dit voor jou is.

Liefs Rebecca