Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Energetische Tafelsessie

De energetische tafelsessie geeft je rust, ruimte en ontspanning.
Tijdens een sessie mag je lekker liggen op de massagetafel en raak ik diverse drukpunten aan op je hoofd.
Aan de hand van deze drukpunten, wordt je bewuste en onbewust opgeruimd. Je maakt onbewust nieuwe ‘lijntjes’.
Met lijntjes bedoel ik dat je oude gedachten of overtuigingen achter je laat en daar nieuwe voor in de plaats zet. Hardnekkige overtuigingen zijn echter niet na 1 sessie verdwenen, maar het geeft je wel meer ruimte om hier anders naar te gaan kijken.
Dit gebeurt op die onderwerpen die voor jou actueel zijn en ook op onderwerpen die voor jou niet nu spelen, maar wel in jouw lichaam, in jouw systeem, zitten opgeslagen.
Tijdens de sessie hoef je niets te doen. Dit is een moment alleen voor jou waarin je mag ontspannen en tot rust mag komen.

Naast de drukpunten op het hoofd, zet ik je ook energetisch  voor mij neer en ‘praat’ ik met energie naar die plekken waar het nodig is.
Na afloop zijn er clienten die voornamelijk veel rust en ontspanning hebben ervaren, maar ook clienten die hele visualisaties en andere gewaarwordingen hebben ondergaan.
Wat je ook ervaart, je mag erop vertrouwen dat je (energetisch) hebt ontvangen wat jij nodig hebt.

 Ervaringen

Na de energetische tafelsessie heb ik een gevoel van enorme rust ervaren; meer nog dan na een vakantie. Ik werd even stop gezet (dat lukt mezelf vaak niet, zeker niet in tijden waarin er teveel gebeurt zowel op werkgebied als prive). Ik had het gevoel weer een beetje ‘open’ te gaan zoals een bloem.
En ik ben daardoor – en door ons nagesprek – weer bewust geworden van hoe belangrijk dat is: Even een moment van rust (bezinning) en aandacht voor wat ik wil. Je noemt het ‘in mijn kracht gaan staan’ en ik ervaar het als: meer voor mezelf opkomen en vertrouwen op mezelf, op wat ik denk en vind en dat ook delen met mijn omgeving zonder bij voorbaat mezelf ‘klein’ te maken.