Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Eerlijke Innerlijke Reis

Je geeft inzichten, handvatten.
Je zegt waar het op staat en draait er niet omheen.
Je helpt mensen om inzicht te krijgen zonder hele zelfstudies er op los te laten.
Het zijn eye openers en als ik voor mezelf spreek ook steuntjes in de rug.
Je geeft bevestiging of juist richting.
Je laat de ander naar zichzelf kijken en geeft meer dan alleen de reflectie van wat ze zien in de spiegel.

Bovenstaande woorden komen van een cliënt en zelf kan ik het niet beter omschrijven.
Dit is wat je krijgt als ik je mag begeleiden.
Ik laat je naar binnen keren en de antwoorden in jezelf vinden.
Vanuit de korte Actuele Afstemming, die onderdeel is van de Eerlijke Innerlijke Reis, vertel ik jou wat er nu speelt. De ene keer is dit herkenning en bevestiging, de andere keer is het je blinde vlek en kan dat confronterend zijn. Hoe dan ook, na de sessie weet jij wat je kan doen. Welke stappen je kan zetten en soms is ZIJN en genieten van je inzichten al voldoende.

Dit alles kan in een eenmalige Eerlijke Innerlijke Reis, maar het meeste haal je uit een traject van 3 sessies in 3 maanden waarin je ook tussendoor contact mag opnemen zodat ik je met een kort bericht, een vraag of een opmerking, eerlijk naar de situatie kan laten kijken. Hoe kan je bijvoorbeeld naar iemand kijken waar jij door geraakt wordt of hoe je met een fysieke klacht kan omgaan. Net over datgene dat er bij jou speelt.
Hieronder staan de onderdelen vermeldt waar een sessie uit bestaat. In een traject kan dit afwijken. Dan kijken we per sessie wat er nodig is. Wel zal er altijd een korte Actuele Afstemming en een privéles van de ziel worden gedaan.

De eerlijke innerlijke reis bestaat uit 4 onderdelen:
1 Actuele Afstemming
Een korte Actuele Afstemming waarbij ik mij in alle rust vooraf afstem op jou. In het gesprek geef ik jou vervolgens mee wat er naar voren kwam. De meesten zijn geraakt vanwege de onderwerpen die de vinger op de zere plek leggen.

2 Privéles van de ziel
Dit is een passende kaart die ik voor jou trek uit een carddeck. Je kan de kaart direct plaatsen of dat gebeurt achteraf als je alles hebt laten bezinken.

3 Gevoelsoefening
Een ontspannen oefening waarin ik je begeleid om naar je gevoel te gaan, dit gaat ervaren en aankijken.
Door het aankijken van het gevoel ontstaan waardevolle inzichten.

4 Helende visualisatie
Vanuit de ontspannen gevoelsoefening ga je verder in de visualisatie. Deze is geheel op jou afgestemd en is daardoor ook elke keer weer anders.
Hierin worden ervaringen geheeld en beleef jij jouw verhaal.

Een traject van 3 maanden inclusief 3 sessies en tussentijds contact kost 400 euro. Bij het traject ontvang je het online programma Nu Mag Ik er gratis bij.
Een losse Eerlijke Innerlijke Reis is 150 euro.
De gesprekken vinden plaats via Skype of in mijn praktijkruimte in Leiden.

Wil jij dit ervaren? Dan kun hieronder via Ideal de betaling doen. Stuur mij vervolgens een mail (rebecca@rebeccasopacua.com) om een afspraak in te plannen.
Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek, neem dan contact op.

Losse eerlijke innerlijke reis

Eerlijke Innerlijke Reis

Traject van 3 maanden

3 maanden traject Eerlijke Innerlijke Reis

Na het invullen van je gegevens, ga je naar de betaling. Vervolgens verschijnt de factuur op je scherm en in je mail. Bovenaan dat scherm kun je, indien gewenst, direct via Ideal de betaling voldoen.

Neem contact op