Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Eerlijke Innerlijke Reis

Je geeft inzichten, handvatten.
Je zegt waar het op staat en draait er niet omheen.
Je helpt mensen om inzicht te krijgen zonder hele zelfstudies er op los te laten.
Het zijn eye openers en als ik voor mezelf spreek ook steuntjes in de rug.
Je geeft bevestiging of juist richting.
Je laat de ander naar zichzelf kijken en geeft meer dan alleen de reflectie van wat ze zien in de spiegel.

Bovenstaande woorden komen van een cliënt en zelf kan ik het niet beter omschrijven.
Dit is wat je krijgt als ik je mag begeleiden.
Ik laat je naar binnen keren en de antwoorden in jezelf vinden.
Vanuit de korte Actuele Afstemming, die onderdeel is van de Eerlijke Innerlijke Reis, vertel ik jou wat er nu speelt. De ene keer is dit herkenning en bevestiging, de andere keer is het je blinde vlek en kan dat confronterend zijn. Hoe dan ook, na de sessie weet jij wat je kan doen. Welke stappen je kan zetten en soms is ZIJN en genieten van je inzichten al voldoende.

Dit alles kan in een eenmalige Eerlijke Innerlijke Reis, maar het meeste haal je uit een traject van 3 sessies in 3 maanden waarin je ook tussendoor contact mag opnemen zodat ik je met een kort bericht, een vraag of een opmerking, eerlijk naar de situatie kan laten kijken. Hoe kan je bijvoorbeeld naar iemand kijken waar jij door geraakt wordt of hoe je met een fysieke klacht kan omgaan. Net over datgene dat er bij jou speelt.
Hieronder staan de onderdelen vermeldt waar een sessie uit bestaat. In een traject kan dit afwijken. Dan kijken we per sessie wat er nodig is. Wel zal er altijd een korte Actuele Afstemming en een privéles van de ziel worden gedaan.

De eerlijke innerlijke reis bestaat uit 4 onderdelen:
1 mini Actuele Afstemming
Een mini Actuele Afstemming waarbij ik mij in alle rust vooraf afstem op jou. In het gesprek geef ik jou vervolgens mee wat er naar voren kwam. Dit bestaat uit maximaal 1 A4.
De meesten zijn geraakt vanwege de onderwerpen die de vinger op de zere plek leggen.

2 Privéles van de ziel
Dit is een passende kaart die ik voor jou trek uit een carddeck. Je kan de kaart direct plaatsen of dat gebeurt achteraf als je alles hebt laten bezinken.

3 Gevoelsoefening
Een ontspannen oefening waarin ik je begeleid om naar je gevoel te gaan, dit gaat ervaren en aankijken.
Door het aankijken van het gevoel ontstaan waardevolle inzichten.

4 Helende visualisatie
Vanuit de ontspannen gevoelsoefening ga je verder in de visualisatie. Deze is geheel op jou afgestemd en is daardoor ook elke keer weer anders.
Hierin worden ervaringen geheeld en beleef jij jouw verhaal.

Een traject van 3 of 6 maanden inclusief 3 of 6 sessies en tussentijds contact kost 450 en 750 euro. Bij het traject ontvang je tevens de cursus Bewust voelen en de modules Clearen & aarden en Innerlijke criticus er gratis bij.
Een losse Eerlijke Innerlijke Reis is 150 euro.
De gesprekken vinden plaats via videobellen of in mijn praktijkruimte in Leiden.

Wil jij dit ervaren? Stuur mij dan een mail (rebecca@rebeccasopacua.com) om een afspraak of kennismakingsprek in te plannen.

Neem contact op

Ervaringen

“Bedankt voor je mooie sessies.
Ik heb zoveel meer ruimte in mijn hoofd, meer ruimte voor mijn gevoel en voor zelfliefde.
Kortom ik ben zoveel beter voor mijzelf gaan zorgen en voel mij zoveel krachtiger!”

“Jouw fijne stem en manier van begeleiden en vragen stellen voelden voor mij als thuiskomen, thuis bij jou maar vooral ook thuis in mijzelf. Zelf had ik nooit durven hopen om er te komen, maar jij wist precies de sleutels aan te reiken die ik nodig had om die deuren te openen.
Lieve Rebecca, jouw begeleiding is fantastisch, jouw gave is bijzonder. Ik raad het een ieder aan. Het is een prachtig cadeau die je jezelf mag geven. Gun het jezelf en geef je over. Ga heerlijk op die magische ontdekkingsreis naar jezelf. It’s worth it ♥”

“Wow wat mooi!
Ik heb een hele Eerlijke Innerlijke Reis van Rebecca mogen ontvangen.
Het was ontzettend gaaf dat ze op me afstemde. Wat ze zei kwam zo ontzettend bij me binnen ze had het helemaal goed en dat ze een kaart voor me had getrokken die klopte als een bus!
Ze begeleidt je heel fijn de visualisatie in en ze heeft een hele fijne stem om naar te luisteren en ze stelt je op je gemak. Ze neemt je echt even helemaal ergens anders mee naar toe.
Ze laat je zien dat je veel krachtiger bent dan je zelf denkt en ze geeft je het vertrouwen in je eigen kracht.
Ze neemt echt de tijd voor je.”