Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaringen van anderen

Lieve Rebecca,

Wat was het bijzonder om zelf als ouder, samen met en begeleid door jou, de afstemming te doen! Het heeft me alle facetten van de situatie letterlijk laten zien, voelen en ervaren. In het moment zelf heeft dat voor een heleboel energetische verschuivingen gezorgd. Het heeft mij in het contact met onze zoon, voor wie de afstemming was, bewuster gemaakt. Het heeft de verbindingslijntjes verdiept, wat een verzachting heeft gegeven in onze relatie. Ook heb ik het idee dat hij zelf sindsdien beter kan verwoorden wat er in hem speelt. Dankjewel dat jij dit op zo’n fijne manier – open, doortastend en liefdevol – hebt begeleid!

(sessie Zelf In Contact Met Je Kind)

Cynthia

Met tranen in mijn ogen gelezen wat is dit mooi en wat raakt dit je ziel.

(Krachtige Kindafstemming)

Henny

Jeetje… wauw… ik was er vanmorgen even stil van hoor toen ik de afstemming had gelezen. Inmiddels heb ik het een paar keer terug gelezen en even laten bezinken. Ik herken absoluut de meisjes in jouw verhaal. Dit is ook hoe ik ze zie/voel.

(Krachtige Kindafstemming)

Joyce

Die is mooi raak. Dank je wel. Ik herken alles. Ik ga ermee aan de bak.

(Krachtige Kindafstemming)

Nicolien

Oh lieve Rebecca, zo veel dank! Het bevestigt zo veel en maakt andere dingen duidelijk! Alles waar ik aan twijfelde of ik dat niet zelf “bedacht” had, benoem je. En blinde vlekken zijn nu zichtbaar.
Zoveel dank…
Wat doe je mooi werk!

(Krachtige Kindafstemming)

Celine

Verrassende informatie en zoveel herkenning. Warme en begripvolle behandeling. Ik heb er erg veel aan gehad en zag ook direct een verandering bij mijn kind na ons contact.

(Krachtige Kindafstemming)

Ilse

Ik heb al twee innerlijke kind sessies bij jou gedaan. waardoor dit mogelijk is. Robbin doet het super en ik weet nu dat ik mocht veranderen, patronen die ik niet zag en door de kind afstemming zag ik het. Ik ging de innerlijke reis doen. Ging diep en zag hoe het allemaal tot stand was gekomen. Mocht het loslaten. wauw wat is er veel gebeurd.
Wat ben ik dankbaar dat ik deze zeer krachtige sessie bij jou mocht doen. Wat doet Robbin het goed. Zolang al zonder mij. Wat een verandering. Ik ben dankbaar en als er weer iets zich aan dient of ik zie dat Robbin vast loopt op een ander stuk dan weet ik dat ik naar mijzelf mag kijken en dat daardoor er veel veranderd. Lieve Rebecca dankje wel voor dat wat jij door middel van deze afstemming hebt laten zien.

Als je vast loopt met jou kind. Kijk naar wat je mag veranderen. Doe een kindsessie en het opent een deur voor veranderingen in jezelf en in jou kind. Zodat het mag gaan stromen.

Ria

Ik heb met enorme verbazing je Actuele Afstemming en Afstandshealing gelezen, voor mij was dit helemaal nieuw, maar jeetje…. Ontzettend treffend!

(Actuele Afstemming en Afstandshealing)

Marieke

Wow….

Het komt enorm binnen. Ik herken mijn dochter er helemaal in.

Jolien

Het is bevestigend en confronterend.
Het doet pijn…
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de afstemming en healing van jou heb mogen ontvangen.

Sandra