Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaringen van anderen

Ik heb al twee innerlijke kind sessies bij jou gedaan. waardoor dit mogelijk is. Robbin doet het super en ik weet nu dat ik mocht veranderen, patronen die ik niet zag en door de kind afstemming zag ik het. Ik ging de innerlijke reis doen. Ging diep en zag hoe het allemaal tot stand was gekomen. Mocht het loslaten. wauw wat is er veel gebeurd.
Wat ben ik dankbaar dat ik deze zeer krachtige sessie bij jou mocht doen. Wat doet Robbin het goed. Zolang al zonder mij. Wat een verandering. Ik ben dankbaar en als er weer iets zich aan dient of ik zie dat Robbin vast loopt op een ander stuk dan weet ik dat ik naar mijzelf mag kijken en dat daardoor er veel veranderd. Lieve Rebecca dankje wel voor dat wat jij door middel van deze afstemming hebt laten zien.

Als je vast loopt met jou kind. Kijk naar wat je mag veranderen. Doe een kindsessie en het opent een deur voor veranderingen in jezelf en in jou kind. Zodat het mag gaan stromen.

Ria

Ik heb met enorme verbazing je Actuele Afstemming en Afstandshealing gelezen, voor mij was dit helemaal nieuw, maar jeetje…. Ontzettend treffend!

Marieke

Wow….

Het komt enorm binnen. Ik herken mijn dochter er helemaal in.

Jolien

Het is bevestigend en confronterend.
Het doet pijn…
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de afstemming en healing van jou heb mogen ontvangen.

Sandra

Wauw… Dank je wel♡

Ik ga het nog een heleboel keer nalezen en laat het verder goed op me inwerken.

Carolien

Weer zo krachtig en to the point!

Ik word oprecht blij van je afstemmingen. Ze geven inzicht en ik kan weer een stapje verder.

Mara

Je omschrijft precies wat ik voel, wat ik lees is niet verrassend voor me, maar bevestigt wat ik zelf wellicht niet goed onder woorden kan brengen.

Jose

Bedankt voor je mooie sessies.
Ik heb zoveel meer ruimte in mijn hoofd, meer ruimte voor mijn gevoel en voor zelfliefde.
Kortom ik ben zoveel beter voor mijzelf gaan zorgen en voel mij zoveel krachtiger!

Monique

Heel erg bedankt Rebecca voor deze afstemming!!!
Voor mij is dit zo belangrijk, want echt weten wat hij denkt en weet, wist ik niet. Maar heel veel is nu wel bevestigd.
Ik heb het gevoel gekregen dat ik hem nu beter begrijp.

Carolien

Wauw, wat een super mooie afstemming. Het heeft mij diep geraakt. Het klopt precies. Het is precies waar ik op dit moment sta en  mee bezig ben. Hoe ik mij voel, hoe mijn innerlijke kind zich voelt. Echt heel erg bijzonder om te lezen.  Dit sterkt mij nog meer in het geloof van energie. Het werkt, het klopt.

Richelle