Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over Rebecca

Ik ben een stem voor kinderen die niet kunnen zeggen wat ze bedoelen, maar het wel laten zienrebecca

Mijn moeder zei vroeger al :”jij komt er wel, al is het misschien met een omweg”.
En dat klopt. Een omweg die leidde tot 7 jaar havo, jaartje werken, toch studeren, werken in functies die het niet waren, persoonlijke en spirituele ontdekkingstocht, omscholing tot (holistisch) coach, zzp-er worden, een opleiding tot kindertolk en vele cursussen verder en daar ben ik dan!

Waar ben ik dan?
Ik ben gekomen tot mama, partner, dochter, zus, vriendin, kennis, coach en kindertolk.  Tijdens die reis met ups en downs (ja, wie niet) heb ik de liefde gevonden, ontdekt wat ik wil en durf ik daarvoor te gaan.
Ik ben een vrouw die over het algemeen gelukkig is en bezig blijft om mezelf te ontwikkelen. En nu mag ik een stem zijn voor kinderen die het zelf niet kunnen zeggen wat ze bedoelen, maar het wel laten zien.
Door middel van Krachtige Kindafstemmingen, Actuele Afstemmingen & Afstandshealingen en door Eerlijke Innerlijke Reizen help ik ouders een stukje verder.

In huis heb ik 2 levende spiegels, mijn schatjes Timo en Milou. Eigenlijk zijn het 3 spiegels want Onno, mijn partner, houdt mij er ook wel eens een voor.
Timo, mijn zoon, uit 2012 en Milou, mijn dochter, uit 2014. Wat laten zij mij veel zien.
Het syndroom van Down van Milou, haar hartafwijking, haar eigenwijsheid. Timo die als kleine jongen naar de mannen in elk gezelschap trok, weggebracht wilde worden naar de juffrouw als ik weg ging en het (niet) uiten van emoties. En dan zijn er nog genoeg andere dingen. Telkens weer, groot of klein, laten zij mij dingen zien. In mijn blogs kun je hier meer over lezen.

Wat voel ik mij altijd intens dankbaar als ik zie dat ik iemand weer inzichten mee heb mogen geven of een stap verder heb mogen helpen. Dat is waar ik het voor doe. En oké, ik verdien er ook mijn geld mee. Hoe mooi en fijn is het om geld te verdienen op een manier waar zowel jij als ik een goed gevoel aan over houden. I love my job!


Meer weten? Neem contact op via rebecca@rebeccasopacua.com of via de contactpagina.

Neem contact op