Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwe dingen


15 april 2018 • Geen categorie

Nieuwe dingen ontdekken, wat is dat toch leuk.
Volgens mij is dat op elk gebied leuk en in mijn geval is dat in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Laatst heb ik er al een Facebook bericht over geschreven. Het was nog wat vaag, want eerlijk gezegd had ik geen idee hoe ik het moest uitleggen wat ik nou eigenlijk had geleerd. Iets dat in een sessie met mijn coach zich opeens voordeed. Ik ga het nu toch proberen.

In die sessie met mijn coach vroeg zij mij of ik een bepaald grid (soort rooster of hekwerk van stokjes) zag en dat kon ik zowaar zien. Zij gaf aan dat ik dat kon weghalen met mijn 3e oog en toen ik dat deed, lukte dat ook! Toen zij vertelde dat ik dat ook bij anderen kon doen, stond ik toch even met mijn oren te klapperen…

De eerste dagen na de sessie dacht ik er niet aan. Hoe gaaf het ook was, het kwam niet in mij op dit uit te proberen. Totdat Timo mij een aantal dagen triggerde en voor mijn gevoel zichzelf in de weg zat.
Ik doe eigenlijk nooit een afstemming op mijn eigen kinderen. Ergens ben ik dan bang dat mijn hoofd zich er teveel mee bemoeit (al weet ik dat ik dit kan ‘uitzetten’ tijdens een afstemming). Toch besloot ik het dit keer wel te doen.
Tijdens de afstemming kwam het kijken met het 3e oog naar voren waardoor ik dat ging doen. Daar zag ik een grid om Timo heen, als een soort gevangenis. Dit haalde ik weg.
Nadat ik Timo die middag had opgehaald van school was het gedrag gewoon weg dat mij triggerde en had ik ook het idee dat hij zichzelf niet meer in de weg zat. Zo fijn!

Na deze ervaring besloot ik dit meer te oefenen, eerst op mezelf en toen ook op anderen. Ik kwam erachter dat ik naast het grid soms ook een soort van vlekken zie die ik kan weghalen.

De een ervaart direct verandering, bij de ander komt dat geleidelijk aan en ook heb ik gemerkt dat er soms wat meer voor nodig is om datgeen wat ik zag weg te halen. Dat lukt dan niet in een keer.
Elke keer blijf ik het bijzonder vinden als ik iets zie. Eigenlijk ben ik gewoon ontzettend enthousiast dat dit gebeurt!
Ik heb altijd gezegd “Ik weet dat er meer in mij zit, maar ik kan er niet de vinger op leggen”. Die vinger begin ik er nu eindelijk op te leggen, terwijl dit zich, voor mij geheel onverwachts, liet zien.

Wat ik ook doe, ik zie dat het mensen in beweging zet. Van binnen lijkt het te gaan stromen op een diepere manier dan de afstandshealing.

Omdat ik dit verder wil ontwikkelen, bied ik dit tijdelijk gratis aan bij de actuele afstemming of krachtige kindafstemming.

Liefs Rebecca