Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een andere les dan verwacht


31 maart 2017 • Geen categorie

Een andere les dan verwacht
Een tijdje terug startte ik met een programma. Ik had er erg veel zin in en ik voelde dat ik hier veel ging leren.
Vol enthousiasme ging ik met de opdrachten aan de slag.
Na een paar weken kwam er alleen even niets meer uit mij om met de opdrachten aan de slag te gaan. Ik had geen inspiratie, kon niet nadenken en wist het even niet. Ik had geen zin om te gaan pushen.
Hierdoor werd ik naar buiten toe ook wat stiller op Facebook.

Ik liet het zo en er ontstond een moment van bezinning dat een paar weken duurde.
In mijn hoofd ontstond rust en ik merkte dat als ik met de kinderen speelde, ik er ook echt bij was. Kijkend in die stralende oogjes, lachen omdat ik of Timo van het spelbord word gegooid en vrolijk en blij liedjes zingen met Milou.
Even geen werk aan mijn hoofd, naast de sessies die stonden. Ondanks dat ik werken niet ervaar als werken, merkte ik dat ik steeds bezig was om meer cliënten te vinden en meer te verdienen.
Natuurlijk wist ik al eerder dat het beter is om de tijd die je speelt met de kinderen er dan ook echt bij te zijn, maar het weten en doen zijn 2 verschillende dingen.
Nu mocht het ontstaan én ik vond het heerlijk. Dit gevoel wilde ik niet meer kwijt!

Samenkomen
In die weken kwam er ook helderheid en zag ik ineens hoe alles samenkomt.
Helderheid – Nu Mag Ik – volle aandacht voor dat wat is. En tijdens het genieten van de kinderen weer volledig beseffen dat het niet gaat om meer cliënten of meer geld. Nee, het belangrijkste voor mij is echt mijn gezin! Zo logisch, en toch was het naar de achtergrond verdwenen.

Samenkomen, de doelgroep van ouders met een kind met een beperking of ziekte van NuMagJij.nl, mijn magische, innerlijke reizen van Bij Rebecca (www.bijrebecca.nl/innerlijke-reis) en mijn opleiding tot kindertolk.
Het komt allemaal op een bijzondere manier samen in mijn nieuwe aanbod van NuMagJij.nl. Aan dit aanbod en de site wordt momenteel hard aan gewerkt. 

Wat ga ik de komende tijd doen?
Ik ga mijn eigen ervaringen m.b.t. de boodschappen die mijn kinderen mij geven verwoorden.
Deze mag ik delen met jou omdat ik weet dat mijn inzichten ook voor jou erg waardevol zijn.
Ik ga nog meer trajecten doen met proef cliënten voor mijn opleiding tot kindertolk zodat ik dit binnenkort kan afronden en er daarna vol vertrouwen in verder kan.
De al geplande sessies natuurlijk en alle nieuwe magische, innerlijke reizen die jullie komen maken.

Andere les dan verwacht
Waar ik dus dacht een periode in te gaan met volle focus op de praktijk en daar veel lessen in te leren, bleek dit anders. Het is een les geworden van terug naar mijn gevoel en weer ervaren wat echt belangrijk voor mij is. De focus op de praktijk is er nog wel, alleen is deze nu veel meer in balans.

Dat programma wat ik eerder noemde, dat heb ik dan ook stop gezet en geniet van mijn gezin en wat er verder ontstaat vanuit bezinning!

Wil je weten wat een kindertolk doet en/of heb je interesse in een traject
met 50% korting, lees dan verder.

Wat is een kindertolk
Kinderen hebben in hun gedrag een boodschap voor de ouder. Ik ga in gesprek met jou, de ouder, over een aspect van je kind dat je raakt, bijvoorbeeld je kind wil bepaald voedsel niet eten, je kind is ziek of heeft een beperking of je kind is soms erg boos.

De manier waarop jij erover praat ga ik dan vertalen en vervolgens geef ik de boodschap aan jou mee in een volgend gesprek.
Doordat jij dit oppakt (of hiermee aan de slag gaat), veranderd het gedrag van het kind en heel je jezelf door ermee aan de slag te gaan. Op deze manier help ik zowel jou als ouder als je kind.

Kindertolktraject met 50% korting
Inmiddels heb ik voldoende aanmeldingen op mijn bericht voor proef cliënten ontvangen, maar ik kan mij voorstellen dat jij ook zo’n interessant traject wil. Dan kun je al een kindertolktraject aanvragen tegen 50% korting!

Dit traject bestaat uit:
– een intake
– een terugkoppeling waarin ik jou de boodschap van je kind geef
– en een vervolggesprek waarin ook de magische, innerlijke reis aan bod komt

Een volledig traject kost 270 euro en jij kunt dit nu doen voor 135 euro!

Ik ga deze trajecten nu inplannen vanaf mei of juni, dus ben er snel bij!
Wil jij deze kans niet laten schieten, stuur dan een mail naar mail@rebeccasopacua.com .
(gesprekken vinden plaats via Skype)