Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Klacht/ ziekte


3 juli 2023 • Geen categorie

Ik heb lange tijd geloofd dat iedereen van klachten kan afkomen en beter kan worden. Achter iedere klacht zit immers een betekenis met een oorzaak waarom die klacht zich manifesteert. Hier zijn vele boeken over te vinden. Wanneer je werkt aan de oorzaak (of voor kleine kinderen, de ouders), kan je van de klacht afkomen of in ieder geval verminderen.

Nadat ik een paar keer had gezien dat mensen wel het (spirituele) proces aangingen bij ziekte, maar niet altijd beter werden, vroeg ik mij toch af waarom er geen verbetering kwam. Zij wisten hoe het leven in elkaar zit. Wisten waarnaar ze konden kijken of kwamen daar achter, maar toch werkte het niet.
Ik geloof nog steeds dat iemand kan genezen (zelfs wanneer de arts aangeeft dat de kans klein is). Ik geloof dat wonderen bestaan. Maar inmiddels weet ik ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Het kan, maar hoeft dus niet.

Wie kan er wel beter worden en wie niet?
Helaas kan ik dat niet zeggen en is dat volgens mij ook niet te zeggen. Het gaat om het plan waarmee jij naar de aarde kwam.
Het plan is jouw blauwdruk van wat jij hier op aarde wilt ervaren. Dat is helaas niet altijd mooi of fijn.

Ik besef dat dit bericht niet voor iedereen bevredigend zal zijn. Ik laat alleen zien hoe ik ernaar kijk.

Liefs Rebecca