Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gratis oefening voor liefde en vertrouwen

Als eerst wil ik jou een liefdevol 2022 wensen met veel mooie momenten!

Gisteren, 1 januari, was ik al vroeg wakker en had ik zin om lekker te wandelen. En zo liep ik al vroeg in alle rust buiten. Ik voelde mij heerlijk en wilde dat gevoel delen.

Eigenlijk wilde ik een gratis online bijeenkomst plannen deze week, maar ik wist niet goed wanneer ik daar ruimte voor heb. Het is vakantie, de kinderen zijn thuis en wat we gaan doen de rest van de week weten we nog niet. Dus besloot ik er een audio opname van te maken.

Dit heb ik zojuist gedaan en wil ik graag met je delen. Een gratis oefening, een visualisatie, waarin de aandacht ligt op vertrouwen en liefde en uiteindelijk een open hart.

Rebecca Sopacua · Vertrouwen En Liefde – 2022

Laat je even weten hoe je het hebt ervaren?

Mocht je behoefte hebben aan een half jaar intensieve begeleiding? Ik heb ruimte voor nieuwe half jaar trajecten waarbij je maandelijks een Eerlijke Innerlijke Reis krijgt, je jouw vragen mag stellen over jezelf en/of je kind wanneer jij daar behoefte aan hebt en waarbij je diverse online oefeningen ontvangt waar je elk moment toegang tot hebt.
Neem dan contact op voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website onder aanbod- Eerlijke Innerlijke Reis.

Liefs Rebecca