Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een virus uit je systeem halen


21 april 2020 • Geen categorie

Afgelopen zaterdag was ik begin van de middag een spelletje aan het doen met Timo toen ik zag dat Milou zittend in slaap was gevallen. Ik legde haar neer en die dag is ze niet meer overeind gekomen.
Ze was enorm moe en ondertussen hoorde ik dat haar longen vol zaten.
Toen ze eenmaal wakker was zag ik dat ze totaal niet fit was. Ze probeerde soms over te geven, slijm uit te spugen, maar het kwam er niet uit. Slechts een klein beetje. Het was zo sneu voor haar.
Ik bedacht mij dat ik onlangs een webinar van mijn coach had gezien waarin zij een oefening met ons deed waarbij ze het virus uit je systeem kon halen.
Het virus haal je daarmee energetisch uit je systeem, maar NIET uit je fysieke lichaam. Je bent dus niet meteen beter, maar het verzacht wel je klachten.

Nadat ik dit stuk van het webinar nogmaals had gekeken, ging ik een stuk wandelen. Op een plek waar ik tegenwoordig vaker even tot rust kom, deed ik de oefening. Ik koppelde het virus (ik weet niet wat voor virus het was, dat kon ik niet zien) van de ‘hive mind’ (hive mind is het hele virus op aarde) los van Milou en clearde haar energie. Hiermee haalde ik dus niet het virus weg of doodde ik het niet. Ik maakte het lichter voor haar omdat de lading eraf was, doordat het niet meer verbonden was met de rest.
Vervolgens maakte ik ruimte bij haar longen.

In de avond hoorde ik haar vastzittende longen af en toe, maar het was niet zo dat ze er wakker van werd. In de nacht was ze wel wat onrustig en kwam ze bij ons in bed.
Ik merkte dat ik nogmaals ruimte bij haar longen wilde geven/maken.
Vlak nadat ik dat had gedaan, kwam het los en kon ze het slijm uitspugen.
In de nacht zag ik dat ze nog echt ziek was. Toen ik echter in de ochtend wakker werd, was ze al wakker en keek ze mij met veel heldere ogen aan dan de nacht en dag ervoor.
Ze kon weer lachen en kletsen en wilde Koos Konijn vanuit bed zien. Al liggend lag ze te dansen in bed.

De rest van de dag gisteren en vandaag was ze nog niet fit. Dan even heeft ze weer even praatjes en speelt ze verstoppertje en het andere moment ligt ze in bed.
Zoals je ziet wilt dit dus niet zeggen dat je gelijk beter bent, nadat je de oefening hebt gedaan of wanneer iemand het voor je heeft gedaan. Je fysieke lichaam kan echt nog wel ziek zijn, maar ik geloof zeker dat de klachten verzachten.

Persoonlijk vond ik het weer mooi om te zien wat er energetisch toch mogelijk is. Ik weet het wel, maar dit was nieuw voor mij. Deze oefening ga ik zeker onthouden om de lading van klachten af te halen wanneer er weer een of ander virus voorbij komt.